Jeugdschaakcursus 2020

Schaken: erg leuk om te leren!

Pegasus Amstelveen organiseert voor het eerst een jeugdschaakcursus van 12 lessen, in nauwe samenwerking met gediplomeerd schaaktrainer Anton Bakels. De cursus staat open voor kinderen van alle leeftijden en start op dinsdag 29 september 2020. Kinderen die al waren ingeschreven voor de maart-cursus (en die deze niet geannuleerd hebben) hebben voorrang bij het inschrijven voor de septembercursus. 

De lessen starten om 18:45 (zaal open om 18:30) en eindigen om 19:45 uur. Enkele leden van Pegasus zullen Anton assisteren.
Anton geeft les aan de hand van de stappenmethode, elk kind op zijn/haar niveau. Het plezier in schaken staat hierbij centraal! Meer informatie over Anton vind je op zijn website www.schaakplezier.nl.

De 12 lessen worden wekelijks gegeven in de periode 29 september tot 22 december. De kosten voor deelname zijn €59,00 en dit is inclusief het lesmateriaal.

Schrijf je in via ons Contact formulier en doe dat voor 1 september a.s. Er is plaats voor ongeveer 20 deelnemers; deelname in volgorde van inschrijving.