Nieuwe tijdelijke clublocatie

Het Pluspunt

Met ingang van seizoen 2020-'21 heeft Pegasus Amstelveen weer een nieuw onderkomen: wijkcentrum Het Pluspunt, tegenover molen de Dikkert gelegen aan de Amsterdamse weg, met ingang aan de Smeenklaan 1.

Onze vereniging was gedwongen naar een nieuwe locatie uit te kijken omdat onze oude, zorgcentrum Groenelaan, door de coronamaatregelen slechts zeer beperkt bezoekers mag ontvangen. In het Pluspunt kunnen we gebruik maken van de grote zaal die - ook met de huidige afstandsvereisten - genoeg ruimte èn goede ventilatie biedt om verantwoord te kunnen schaken.

Update 14 oktober: Helaas gaat het Pluspunt in ieder geval de komende 4 weken dicht i.v.m. de gisteren afgekondigde gedeeltelijke lock-down. We gaan dus op de dinsdagavonden weer online tegen elkaar schaken op Chess.com en wachten betere tijden af. Ook de externe competitie wordt voorlopig uitgesteld.

Update 20 november: Het Pluspunt gaat weer open voor bepaalde activiteiten, waaronder het schaken. Vanaf 24 november kunnen de leden weer aanschuiven voor een fysieke schaakpartij. Het verheugt ons dat dit weer mogelijk is!

Update 14 december: Lockdown. In ieder geval tot en met 19 januari a.s. geen clubschaak mogelijk, we gaan weer over op onze online toernooitjes.